Založ si blog

Šplech.

 

Zobudilo ma bolestivé pípanie mobilu, ktorému dochádzala energia, je mi na grc. Ryba na mňa púli svoje hnusné oči a mne sa chce zvracať. To je ráno, od určitého obdobia je to každý deň, je mi na grc. Čím to zaženiem…. . Idem behať. Pomáha to, som mocnejší, som Herkules. Nebojím sa Bohov. Je mi lepšie, s vyčistenou hlavou nastupujem do smradlavého výťahu. Smradlavý život, preto som sa kurva zjavil. Je to tu strašne na-piču, mám chuť vôbec písať krásne, keď môj život je veľké hovno? Ako sa človek musí vedieť premáhať, keď dokáže tak krásne písať o živote. Je mi na- piču. Grcám zo všetkého a život je sprostý. Áno, aj ten čo si myslí, že sa má dobre – je v skutočnosti iba osprostelý sprostosťou (dekadentné ach tak dekadentné). Byť tak Rybou, chcel by som skončiť na pekáči. Byť tak človekom ….. . Prečo ma všetci iba jebú. Ako je to možné, že sú s týmto spokojní? Kurva budíček. Zasa tá hnusná ryba, zákazník volá, „pičo!“- sadám do auta a mám radosť,,,, zmena pre mňa. Nie zmena pre všetkých, žiaľ iba pre mňa, načo mi to je samému – kurva jebe Vám ľudia? Načo mi to je samému??? Je to v piči, nejaký kokot sťahuje peniaze na svoj účet. Načo mu ich je toľko? Čo zamýšľa? Čo má v hlave ten kretén (každý psychológ musí potvrdiť túto diagnózu, nakoľko ja som promovaný filozof, a ja viem čo hovorím – vychádzam zo psycho-fyzikálnych štúdii na Cambridge! ), keď zhŕňa všetky peniaze?! PREČO????! Niekto asi chce kúpiť zem na zemeguli a prenajímať? Namiesto štátu, bude vlastníkom kapitálovo silnejší jedinec. A čo potom? – Nech mi platia všetci- ??? A ja si poviem koľko! No nezabiješ ho??? Ako vlastne vznikla druhá svetová vojna? Nenasypali niečo nemeckému národu do vody? V podstate áno – skrz propagandu im nasypali chemickú zlúčeninu do hlavy. Len jedno – jediná správna propaganda, ktorá by mala byť povolená je: matematika, fyzika, chémia a ich filozofia. Som späť a zasa tá ryba. Asi ju zabijem, keby tu nebolo to hrubé sklo. Ak dokázala urobiť propaganda v 1938 -om 2. Svetovú vojnu, čo robí dnes?!!!! Stres je z maďarska. Stres je . Stres nebol.

 

Čo na začiatok

08.04.2021

V krátkosti: Sme krajina prameňov vody, je to dané kopcovitým terénom, kedy kopec funguje ako nádrž vody,… predstavivosť špongia, kedy h20 sa najľahšou cestou skrze šutre a hliunu dostáva do najnižšieho možného bodu, odfkiaľ je vytesňované nejakou tou kombináciou podložia a gravitácie…. atď… bla bla bla… kecy ,nuda chrapeme a na konci nechapeme. [...]

Energia sputniku.

08.04.2021

Tak ako Rusko, ani Ruská duša nie je nekonečne veľká. Spomínam si, ako som niekde čítal, že Rusko odmietlo zlikvidovať všetko Germánske, aj keď mu to myslím nejaká z víťazných mocností navrhovala , v 1945-om. Zapamäl som si to preto, lebo to bolo pre mňa nepochopiteľné, že národ, ktorý tak trpel, dokázal tak hlboko odpustiť, aj keď stačilo povedať „DA“ [...]

Je mi na grc, chcem grcať verejne. Admin toto maže!

23.09.2012

Chcem zo seba vygrcať všetko to, z čoho mi je na grc. Chcem grcať na verejnosti. Nechcem grcať sám. Bojím sa, že budem grcať sám. Môžem grcať v sobotu, alebo nedeľu. No potrebujem podporu, že by som vedel, že nemám šialenú myseľ. Chcem grcať nezamestnanosť. Chcem grcať korupciu. Chcem grcať vraždenie. Chcem grcať nespravodlivosť. Chcem grcať politiku. Chcem grcať [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 46
Celková čítanosť: 90962x
Priemerná čítanosť článkov: 1977x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy