Založ si blog

Myslenie.

Práca je možno predobrauzom mojej dizertačky, svoju diplomku tu začnem pomaly vkladať bude ešte neviem o čom, ale hádam to zmáknem na podruhé.

Metóda: Fenomenologická analýza údajov získaných behavioristickou observáciou.

Základný fenomén našeho pojednania je myseľ.

Abstrakt:

Hypotéza vysvetľuje rozličné spôsoby myslenia ako i sociálno – patologické i patologické myslenie.

(cieľom tejto teórie je správne riešiť)

Myseľ .

Myslenie je tvorené vnímaním a pamäťou. Táto pamäť však nekončí v pamäti, ale vo vytváraní logických prepojení. Takto sa nemusí v pamäti udržať situíácia, ale sa jednoducho v mozgu vytvára vioas – menej trvalé prepojenie, ktorým sa filtruje každá podobná situácia ktorá by s tým mohla mať súvis. Prepojenie ktoré sa takto vytvorí mysľou je vlastne nový svet, buď sa takto udrží a silnie, potvrdzovaním správnosti riešení, alebo slabne až zaniká – riešenie neefektívne.  Takto je jednoduché pochopiť problém dlhodobo nesprávnej výchovy, vzorov atď. Tento problém je markantný v osadách určitého odlišného spôsobu existencie. Správnym prístupom k teórii a riešeniu problematického celku (nepovolené osady asociálov) s ohľadom na túto teóriu je táto teória schopná samú seba potvrdiť, prípadne vyvrátiť. Dúfam že vytvorenie prepojení riešení, je možné meniť, všetko nasvedčuje, že je to tak.

Čo na začiatok

08.04.2021

V krátkosti: Sme krajina prameňov vody, je to dané kopcovitým terénom, kedy kopec funguje ako nádrž vody,… predstavivosť špongia, kedy h20 sa najľahšou cestou skrze šutre a hliunu dostáva do najnižšieho možného bodu, odfkiaľ je vytesňované nejakou tou kombináciou podložia a gravitácie…. atď… bla bla bla… kecy ,nuda chrapeme a na konci nechapeme. [...]

Energia sputniku.

08.04.2021

Tak ako Rusko, ani Ruská duša nie je nekonečne veľká. Spomínam si, ako som niekde čítal, že Rusko odmietlo zlikvidovať všetko Germánske, aj keď mu to myslím nejaká z víťazných mocností navrhovala , v 1945-om. Zapamäl som si to preto, lebo to bolo pre mňa nepochopiteľné, že národ, ktorý tak trpel, dokázal tak hlboko odpustiť, aj keď stačilo povedať „DA“ [...]

Je mi na grc, chcem grcať verejne. Admin toto maže!

23.09.2012

Chcem zo seba vygrcať všetko to, z čoho mi je na grc. Chcem grcať na verejnosti. Nechcem grcať sám. Bojím sa, že budem grcať sám. Môžem grcať v sobotu, alebo nedeľu. No potrebujem podporu, že by som vedel, že nemám šialenú myseľ. Chcem grcať nezamestnanosť. Chcem grcať korupciu. Chcem grcať vraždenie. Chcem grcať nespravodlivosť. Chcem grcať politiku. Chcem grcať [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 46
Celková čítanosť: 91063x
Priemerná čítanosť článkov: 1980x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy